top of page
Annemarie 13.JPG


Verbinding tussen hemel en aarde

Annemarie Peters (1955)

Mijn tocht in de begeleiding van mensen  heeft me geleid naar een prachtige reis , waarin ik de magie van de verbondenheid tussen hemel en aarde heb mogen ervaren. 

Mijn voeten blijven stevig geworteld op de grond opdat ik mensen kan gidsen met betrekking tot de pijnlijke  issues waar we in het ondermaanse mee te maken hebben. En tegelijkertijd bied ik  verruiming door te laten ervaren dat we als ziel meer zijn dan dat waar we ik tegen zeggen. 

Ik heb een gedegen scholing in mensbegeleiding mogen genieten die opgeteld zo'n dertig jaar beslaat.

 

Ik begon mijn loopbaan als geestelijk verzorger in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en in de ouderenzorg. (Academie voor theologie en levensbeschouwing). 

Daarnaast studeerde ik Jungiaanse diepte psychologie en vervolgens ben  ik afgestudeerd als Ayurvedisch practitioner (ayurveda is het oudste gezondheidssysteem van de wereld). 

Vervolgens heb ik mij geschoold tot regressietherapeut en systemisch werker. 

Omdat ik in mijn benadering van mensen op drie niveaus kijk: lichaam geest en ziel, stem ik me af op de energetische dimensie. Om op een deskundige en verantwoorde manier hier richting aan te geven heb ik mij ontwikkeld tot aura/chakra therapeut en intuïtief practitioner. (Centrum voor effectieve intuïtie in Haarlem). 

 

 

bottom of page