top of page
bgImage

Foto: Niels Dijkstra

N.B:  Op de behandeltafel maak ik gebruik van een aardingsmat waardoor je heel concreet in verbinding staat met de helende kracht van Moeder Aarde, dit geeft een extra helende dimensie aan de therapie. 

Zorg dat u kleding aantrekt van natuurlijke materialen, zo heeft u optimaal profijt van deze kracht. 

Marmatherapie


Marmapunten, zijn punten in het lichaam waar de energie zich heeft geconcentreerd. Deze punten liggen als kralen op subtiele lichaamskanalen waardoor de levensenergie stroomt.

Blokkades in deze kanalen kunnen ontstaan door zowel lichamelijk- als geestelijk trauma (denk bijvoorbeeld ook aan stress.) In de loop van jaren hopen zich in de marmapunten veel afvalstoffen op.


Door subtiele aanraking van deze punten kan geblokkeerde energie weer gaan stromen, naar spieren, gewrichten en organen.

Door de marmatherapie wordt niet alleen ons lichaam maar ook onze ziel en ons bewustzijn gevoed omdat de marmapunten in directe verbinding staan met de chakra’s (belangrijke energiecentra in het lichaam).


Directe effecten van marmatherapie zijn ontspanning, verlichting van stress en emotionele spanning, betere slaap, rust en helderheid in het hoofd, ze kan pijn verlichten, werkt revitaliserend op de organen, weefsels en lichaamsfuncties. Ze geeft een betere balans in lichaam en geest en ze vergroot ons bewustzijnsniveau waardoor we meer regie over ons leven kunnen ervaren.


Duur: totaal 90 min (60 min marmatherapie en 30 minuten nagesprek) Kosten: € 100,- (inclusief 21 % BTW) 


Voor deze behandeling hoeft u zich niet te ontkleden.


Houd er rekening mee dat u na de marmatherapie gelegenheid heeft de dag rustig door te brengen. Mijd te veel prikkels zoals b.v. televisie, intensieve (telefoon) gesprekken, drukte van een stad etc.
bottom of page