top of page

Investering: € 1495,- (incl 21% BTW) Je kunt ook in 3 termijnen betalen dan geldt een toeslag van € 95,00 Diegene die een  weekend cursus  hebben gevolgd kunnen het cursusgeld € 100,- in mindering brengen. De prijs is inclusief boek Leef de missie van je ziel uitgebreid met hand-outs.

 

Locatie: Centrum Bornkracht Beekbergen.

Data: Start voorjaar 2024

 

De aura chakra reading is in mijn praktijk aan huis maar kan ook desgewenst via zoom. 

original (3).jpg

cursusruimte centrum Bronkracht

Deze training omvat 9 zondagen van 10.00-16.00 . 

Iedere cursist krijgt voor aanvang van de training een aura-chakra reading, zodat helder wordt, wat het wezenlijke verlangen is van jouw ziel. Dit verlangen is het vertrekpunt van je reis.


Ik maak in deze training gebruik van diverse werkvormen, zoals visualisatie, meditatie, Voice Dialoque, droomwerk, tekenen, journalen, ontspanningsoefeningen en systemisch werk. 

  “Leef de missie van je ziel”

Jaartraining

Er zijn meer mogelijkheden….

“Ik zou wel willen maar…”

Er zijn meer mogelijkheden….

“Ja (zucht) tja hoe dan?”

Er zijn meer mogelijkheden

“Ja, misschien…eigenlijk wel…waarom niet!”

We voelen ons als mens het meest gelukkig als we instaat zijn het beste van ons zelf, zowel privé als in ons werk, tot expressie te brengen. Wanneer we gelukkig zijn dragen we ten diepste ook bij aan een betere wereld…


Ruimte hebben om je missie, vervat in je talenten, echt te leven verdwijnt voor veel mensen in de mist. Het kan zijn dat je omgeving andere verwachtingen aan je stelt en omdat we graag lief gehad willen worden voldoen we ongemerkt aan verwachtingen.

Of jouw talenten lijken geen maatschappelijke relevantie te hebben, dus we kiezen in het perspectief van brood op de plank, voor een levensinvulling die uiteindelijk geen vervulling biedt. 

Op den duur weten we vaak niet meer wat nu onze wezenlijke bestemming is. En als het toch gedurende het leven gaat kriebelen, omdat je van binnen uit voelt dat je ziel wat anders verlangt dan heb je te maken met financiële en sociale verplichtingen en mogelijk het (vermeende) oordeel van je omgeving. 

Mochten we onze missie weer hebben opgegraven dan krijgen we ook vaak te maken met innerlijke saboterende stemmetjes: “Wie zit op mij te wachten?” of “Dat kunnen anderen toch veel beter?” of “Heb ik echt iets toe te voegen?” “Jeetje, als ik werkelijk ga doen wat ik echt wil lijd ik dan geen gezichtsverlies?” 

Wanneer je al die hobbels hebt genomen: je hebt helder wat je missie is en het wordt je duidelijk hoe je jezelf saboteert dan dient zich de vraag aan hoe je praktisch jouw missie in je leven, privé en/of je werk, gestalte kunt geven.


Het boek Leef de missie van je ziel geeft daar antwoorden op. En hoewel ik in dit boek een keur van oefeningen biedt krijg ik van lezers toch de vraag daarin nog meer support te willen. Nu weet ik ook zelf uit ervaring dat de weg van het opgraven van je missie, het verijdelen van saboterende factoren en het gestalte geven van je missie een heel proces is. 

In deze jaartraining biedt ik support op maat! Ik heb een rijk gevulde schatkist die is ontwikkeld op basis van mijn kennis, kunde (opleidingen) en mijn ervaring. Ik kijk als trainer dus ook zorgvuldig wat de individuele cursisten in dit proces nodig hebben. 

Daarnaast is het fijn om deel te zijn van een ondersteuningssysteem (de groep) die elkaar ook de nodige support kan bieden. We maken immers gezamenlijk een reis!bottom of page