top of page

Drie sessies (pakketkorting)

De beste resultaten worden bereikt door meerdere sessies. Ideaal is een cluster van drie sessies.

In de eerste sessie vertrekken we vanuit het huidige moment. Middels een aurachakra reading verkennen we de issues die nu spelen. In de praktijk blijkt vaak dat de issues die nu spelen hun oorzaak hebben in trauma’s die we in dit leven of eerdere levens hebben opgelopen.

In de 2e sessie verkennen we het belangrijkste issue middels een korte regressie en een familie tafel opstelling dan wordt al veel duidelijk over de onderliggende dynamiek en kan begonnen worden met heling.

In de 3e sessie verdiepen we de (transpersoonlijke) regressie, het is niet altijd gezegd dat jouw onderbewuste je naar een eerder leven laat reizen (transpersoonlijk) het kan ook zijn dat de wortels gevonden worden in dit leven. Heling geschied pas echt als je bereid zijn om de oorzaak van het trauma aan te kijken en te herbeleven.

Het is raadzaam omwille van activering van het proces  en de commitment daarmee   om na iedere sessie een verslag te maken en aan mij op te sturen. 

Wanneer je kiest voor deze cluster van drie sessies bied ik je een pakket korting aan van € 30,-  (in plaats van € 360,- betaal je nu € 330,- )

bottom of page