top of page

De Heilige nachten
27 december - 6 januari 

Hoewel de decembermaand met zijn korte dagen uitnodigt tot inkeer en introspectie,  is het voor veel mensen vaak de drukste maand van het jaar. Natuurlijk kan een zielvol samenzijn met familie en of vrienden, in een sfeer van flonkerende lichtjes heel vervullend en voedend zijn.  Tegelijkertijd laat zich als opmaat naar het jaar dat voor ons ligt, de behoefte aan verstilling en bezinning zich voelen.

In een aantal tradities kent men het gebruik van de zogenaamde Heilige nachten – tussen kerst en 6 januari - waarin men door gerichte rituelen en oefeningen gehoor geeft aan de bezinning waarbij de intuïtieve vermogens worden gevoed. Eva Maria en ik willen je graag uitnodigen om deze tocht samen en persoonlijk met ons te gaan.

Wat kun je verwachten?

  • Om 20.00 uur verzorgen we  (middels Zoom*) op  27 december een zielvolle introductie van een uur.  Dan kun je kennis maken met ons en de andere reisgenoten;

  • In de periode tussen 27 december en 6 januari vind je  in je mailbox en/of WhatsApp dagelijks inspiraties. Hierbij kun je denken aan meditaties visualisaties, maar ook aan het trekken van tarotkaarten, runen en andere kaarten; 

  • Eva Maria en ik begeleiden jou op deze tocht door toelichting te geven en ondersteuning te bieden;

  • We maken een WhatsApp-groep aan zodat ook onderling inspiraties kunnen worden gedeeld;

  • Op de avond van 6 januari sluiten we af met een bezielend ritueel  via zoom – duur twee uur.

Kosten: Omdat we deze tocht graag laagdrempelig willen houden vragen we een vergoeding van € 50,-

 *Zoom biedt in deze tijd van verstilling dat je in de beslotenheid van je eigen plek kunt blijven. Tevens kunnen mensen die verder weg wonen ook deel nemen.

bottom of page